Beweeg je Fit

Groepslessen voor iedereen die fit wil worden en fit wil blijven.

De lessen, volgens de methode MedicalKinetics, worden gegeven in kleine groepen waardoor persoonlijke aandacht geboden wordt. De oefeningen zijn gericht op dagelijkse, natuurlijke bewegingen waarbij het hele lichaam op stabiliteit, soepelheid en kracht worden getraind. Aandacht voor, en plezier in bewegen staan centraal tijdens deze groepslessen met muziek.

De kosten bedragen €10,-voor een losse les of €85,- voor 10 lessen. U mag een gratis proefles meedoen om eens te proberen of het wat voor u is.

De lessen worden gegeven door Jolande in de praktijk Oefentherapie Tilburg, op de Beethovenlaan 336 op de tweede verdieping van Medisch Centrum Beethoven. Op maandag avond van 19.30 - 20.30 uur.

Lesmaand Data 2023/2024
oktober 2, 9, 16, 23, 30
november 6, 13, 20, 27
december 4, 11, 18
januari 2024 8, 15, 22, 29
februari 2024 5, 12, 19

Kom in beweging

Groepslessen voor allochtone vrouwen.

Deze groepslessen zijn geschikt voor alle allochtone vrouwen in Tilburg Noord die aan lichaamsbeweging willen doen en een goede lichaamshouding willen aanleren. Oefenen in groepsverband is een gezellige manier om dit samen te bereiken. De oefeningen zijn gericht op ontspanning, lenigheid, kracht en ademhaling.

Plezier in bewegen en persoonlijke aandacht staan centraal tijdens deze lessen in kleine groepen.

De groepslessen zullen op de woensdag worden gegeven door Saskia.

Beweeg je Fit voor mama’s!

In maart zal er een groepsles starten voor moeders die weer fit willen worden en voor te bereiden om sport, hobby, werk en dagelijkse activiteiten weer op te pakken na de zwangerschap. Na de zwangerschap is herstel van je lichaam belangrijk. Breng in 6  lessen je lichaam weer in balans na de zwangerschap.

In deze groepsles is aandacht voor:

• functie bekkenbodemspieren
• versterken buik-, rug-, been-, en armspieren
• verbeteren stabiliteit van het bekken
• ontspanning
• dagelijkse bewegingen, waaronder bijvoorbeeld de verzorging van je kindje, huishoudelijke taken, etc.
• gezellig samen met andere mama's oefenen/sporten

De kosten bedragen 60 euro voor 6 lessen. De lessen duren een uur.